Welkom op de site van Muziekvereniging Volharding Huissen

Muziekvereniging Volharding Huissen

De kermisverloting van Muziekvereniging “Volharding” is inmiddels een begrip geworden en kan dan ook niet meer ontbreken rond de Huissense kermis. De kermisverloting is ontstaan uit de behoefte van de vereniging geld in te zamelen om de kosten van vereniging te kunnen betalen.

Volharding betaalt niet alleen dirigenten en docenten maar ook voor de aanschaf en het onderhoud van instrumenten en uniformen. Wist u dat een gemiddeld instrument al gauw zo’n € 1.500,00 kost en het duurste instrument, een bas, rond de € 4.500,00.

We zijn blij met het geld wat we jaarlijks ophalen tijdens de donateursactie op het Zand en omstreken. We zijn ook blij met de gemeentelijke subsidie. Toch blijft de kermisverloting is voor Volharding onmisbaar.

Dankzij de vaste sponsoren: Keurslager Mom en Drankenhandel Degen, kunnen we de kermisverloting aantrekkelijk houden. Daarnaast zijn er ieder jaar weer ondernemers die onze vereniging steunen met een fikse prijs. Dit jaar hebben Profile OuwerlingHegeman Huissen,  Sfeervol wonen Hermsen & Hermsen en Texaco Hegeman-Huissen een leuke prijs toegezegd. De hoofdprijs, een fiets t.w.v. € 1.000,00, is gedeeltelijk door Profile Ouwerling beschikbaar gesteld.

De trekking zal op woensdag 20 september 2018 om 12.30 uur plaatsvinden in het kantoor van Lingewaerd notarissen aan de Julianastraat 2A. Tijdens het traditionele concert op donderdag 20 september op het Raadhuisplein zijn de winnende lotnummers bekend gemaakt. Het concert begint om 19.00 uur

De leden en het bestuur van Muziekvereniging “Volharding” bedanken de sponsoren voor hun bijdrage in de prijzen.