Welkom op de site van Muziekvereniging Volharding Huissen

Muziekvereniging Volharding Huissen

Het leerlingenorkest is een orkest waarin leden spelen die langer dan 1 jaar les hebben gehad. De bedoeling van het leerlingen orkest is om naast de individuele les ook samen muziek te maken. Uiteindelijk zal dit ertoe leiden dat de leerling na het behalen van het a-diploma zitting kan nemen in het A-orkest. Om de leerlingen wat extra ondersteuning te geven zijn er een aantal mensen uit het A-orkest die ook binnen het leerlingenorkest hun klanken ten gehore brengen. Met zo’n 3-4 optredens per jaar doet het leerlingenorkest zeker niet onder  voor de andere twee groepen. Onder leiding van Henri Lievers wordt er iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur flink gerepeteerd om op de optredens goed voor de dag te komen.

Het Project orkest is een orkest waarin leden spelen die nog geen jaar les hebben gehad. De bedoeling van het instap orkest is om naast de individuele les ook samen muziek te maken. Uiteindelijk zal dit ertoe leiden dat de leerling na het behalen van het a-diploma zitting kan nemen in het A-orkest. Sinds september 2015 is er een intensieve samenwerking tussen St. Caecilia Angeren en Muziekvereniging “Volharding” dit heeft er toe geleid dat leerlingen van beide verenigingen het instap orkest “Alsjemuzikaalband” vormen

Met zo’n 3-4 optredens per jaar doet het orkest zeker niet onder  voor de andere groep.

Onder leiding van Jasper Arts wordt er iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur flink gerepeteerd om op de optredens goed voor de dag te komen.