Afsluiting 2007 met Winterconcert

Gisteren was het zeer geslaagde winterconcert in de zandse kerk het laatste optreden van Volharding van 2007. Maar natuurlijk gaat u in 2008 weer genoeg van ons horen! De foto’s van het winterconcert, maar ook van het slagwerkconcert komen zo spoedig mogelijk op de site. Verder willen u hele fijne feestdagen toewensen en een zeer muzikaal 2008!

Gisteren was het zeer geslaagde winterconcert in de zandse kerk het laatste optreden van Volharding van 2007. Maar natuurlijk gaat u in 2008 weer genoeg van ons horen! De foto’s van het winterconcert, maar ook van het slagwerkconcert komen zo spoedig mogelijk op de site. Verder willen u hele fijne feestdagen toewensen en een zeer muzikaal 2008!


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *