Ga naar de inhoud

Vleiskeuren 21 september met Volharding

Traditiegetrouw luidt muziekvereniging Volharding de Huissense kermis in met een verloting en een concert.

DSC_9472 -1

DSC_9473 -1Om zeven uur s’ avonds geeft de slagwerkgroep een concert. Het bijzondere is dat het slagwerk, xylofoon, klokkenspel, buizen en zo meer, thuis gelaten zijn. Ze maken dit keer muziek op trommels en daar weet de slagwerkgroep een hoop publiek mee te trekken.

 

 

Dat is mooi voor het A-orkest want het publiek is al aardig opgewarmd als dirigent Casper Braafhart zijn muzikanten aan het werk zet. Alleen even onderbroken door het noemen van winnende lotnummers, gaat het orkest in razend tempo door. Stevige popmuziek wordt afgewisseld met vrolijke marsen maar ook wat gevoelige stukken worden gepresenteerd.

DSC_9489 -1
Wil je meer foto’s zien, klik dan op deze foto

Het slot van het concert bestaat uit het noemen van de hoofdprijs. De (e)-bike, gesponsord door Albert Heijn en Profile Ouwerling, wordt door Guus Evers aan de winnares, Marie-Louise Koeleman, overhandigd. Om 9 uur melden de gilden zich op het Raadhuisplein en is het feest compleet. Maar pas als met z’n allen Als in Huesse de Sterre stroale wordt gezongen en gespeeld.

Naast de hoofdprijs zijn er ook nog vele andere prijzen die al jaren gesponsord worden. Zo worden de vleesprijzen allemaal gesponsord door Slagerij Mom, Raadhuisplein 27 in Huissen, de slijtersprijzen door Drankenhandel Degen, Zandsedwarsstraat in Huissen, de cadeaubonnen door Sfeervol wonen Hermsen & Hermsen, Langestraat 6 in Huissen en de benzine bon door Texaco Hegeman Huissen, Nijverheidstraat 1 in Huissen. Alle sponsoren zijn wij zeer erkentelijk voor hun bijdrage. Graag willen wij ook alle loten kopers bedanken. Wil je weten of je ook een prijs hebt gewonnen kijk dan hier voor de trekkingslijst.