Welkom op de site van Muziekvereniging Volharding Huissen

Muziekvereniging Volharding Huissen

Blije hoofdprijswinnaar van kermisverloting Muziekvereniging “Volharding”

by theovanvuuren

09 28, 2018 | Posted in Nieuws | 1 comments

Donderdag 20 september heeft Notaris Paul Kok van Lingewaerd notarissen de jaarlijkse trekking van de kermisverloting van Muziekvereniging “Volharding” verzorgd. Naast de prijzen, die door slagerij Hans Mom, Degen drankenhandel, Hermsen & Hermsen Sfeervol Wonen en Hegeman Tankstation Huissen, beschikbaar gesteld zijn, is er ook altijd een hoofdprijs. De hoofdprijs is een fiets t.w.v.       € 1.000,00. Ook dit jaar heeft Profile Ouwerling toegezegd een groot gedeelte van deze prijs beschikbaar te stellen.

De hoofdprijs is gevallen op lotnummer 679. Het lot wat door de familie Hoksbergen was gekocht. Mevrouw Hoksbergen was blij verrast toen ze hoorde dat op haar lotnummer de hoofdprijs was gevallen. De donderdagavond tijdens het vleiskeuren en het concert van Volharding op het Raadhuisplein, was Guus Evers van Profile Ouwerling er samen met mevrouw Hoksbergen. Daar kon het toegestroomde publiek mee maken dat Guus Evers de nieuwe fiets aan mevrouw Hoksbergen overhandigde.

De leden en het bestuur van Muziekvereniging “Volharding” feliciteren mevrouw Hoksbergen met haar gewonnen prijs en wij bedanken Profile Ouwerling Huissen voor het beschikbaar stellen van deze prijs. En niet te vergeten ook de andere sponsors.

Heeft u ook loten gekocht en wilt u weten of u een prijs heeft gewonnen, kijk dan op www.volhardinghuissen.nl voor de winnende lotnummers.

1 Comments

Leave a CommentLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>