Welkom op de site van Muziekvereniging Volharding Huissen

Muziekvereniging Volharding Huissen

Geslaagden bij muziekexamens

by theovanvuuren

01 15, 2019 | Posted in Nieuws | 0 comments

Op 8 december waren er weer praktijkexamens in Doetinchem.  Floris Leijser en Iris Boonacker  deden A-examenen natuurlijk stond Chiel Volman hen terzijde, Nadine Mensink deed B-examen met hulp van Truus Siddré. Het is erg fijn dat de docenten erbij zijn, want het is toch wel erg spannend om voor een examinator te spelen. Er gaan ineens dingen mis, die anders altijd goed gaan en je kan dingen ineens kwijt zijn die je natuurlijk gewoon weet. Daarentegen zijn er ook stukken die eindelijk perfect klinken, waar in de les toch altijd wel iets ontbrak.

Ja het is en blijft erg spannend zo’n examen, gelukkig hangt er niets vanaf. Er waren ook drie moeders mee (waaronder ikzelf) op 8 december voor geestelijke bijstand. Het is altijd een lange zit, je komt op tijd (te vroeg), de kandidaten gaan inspelen, de kandidaten doen om de beurt examen, ze wachten op wat de examinator besluit (yes! Geslaagd!) en daarna wachten we nog samen op de diploma’s en de punten. Vanwege de privicyregeling komen de punten niet meer via inernet naar de verenigingen, maar wat doet het er ook toe, ze hebben hun diploma’s binnen en daar zijn we allemaal hartstikke blij mee! Van harte gefeliciteerd Floris Iris en Nadine! De hele vereniging is trots op jullie!

Katja Mensink

Leave a CommentLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>