Welkom op de site van Muziekvereniging Volharding Huissen

Muziekvereniging Volharding Huissen

Volharding blij met opbrengst emballage actie van Albert Heijn.

by Auteur

05 28, 2019 | Posted in Nieuws | 0 comments

Van 15 april tot 5 mei heeft Muziekvereniging “Volharding” de mogelijkheid gekregen om via de emballage actie van Albert Heijn Huissen extra inkomsten binnen te halen. Vandaag 28 mei hebben wij het bedrag ontvangen welke gedurende genoemde periode door de klanten van Albert Heijn, via de ingeleverde flessen, aan Muziekvereniging “Volharding is geschonken.

Overhandiging enveloppe met inhoud

Wij zijn heel blij met de mogelijkheid die ons is gegeven en bedanken alle klanten van Albert Heijn Huissen die hun emballage bonnen aan Volharding hebben geschonken. De opbrengst € 114,60 is een welkome aanvulling voor onze financiële huishouding.

Directie en medewerkers van Albert Heijn Huissen heel erg bedankt.

Leave a CommentLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>