Welkom op de site van Muziekvereniging Volharding Huissen

Volharding op 2 podia aanwezig tijdens Vleiskeuren.

by Auteur

09 16, 2019 | Posted in Nieuws | 0 comments

Het is een jarenlange traditie van Muziekvereniging “Volharding” om donderdags voor de Huissense kermis tijdens het Vleiskeuren een concert te verzorgen op het raadhuisplein in Huissen. Dit jaar heeft de vereniging een primeur. De slagwerkgroepen zullen op donderdag 19 september op de markt een concert verzorgen en het A orkest speelt op het raadhuisplein en zullen lekker in het gehoor liggende muziek maken zoals Arcade, Bohemian Rhapsody en Stevie Wonder in concert.

Op donderdag middag zullen de winnende prijsnummers van de Kermisverloting door notaris Paul Kok getrokken worden op het kantoor van Lingewaerd Notarissen. Tijdens het optreden van het A orkest van Volharding zullen de winnende prijsnummers bekent gemaakt worden.

Tijdens het optreden van de slagwerkgroepen kunnen jongeren kennis maken met slagwerk instrumenten. Kinderen die donderdag avond komen kijken kunnen, als zij dat willen, samen met de jeugdleden verschillende melodische en ongestemde instrumenten komen bespelen. Wellicht kun je dan met de groep al iets samen spelen. Wil je na deze kennismaking meer weten over de mogelijkheden bij Volharding dan kun je je aanmelden voor 4 proeflessen.

Beide optredens zullen op donderdag 19 september tussen 19.00 en 21.00 uur plaats vinden zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om zowel naar het A orkest als ook de slagwerkgroep te komen kijken en te proeven van al de heerlijke producten die de slagers en horeca ondernemers aan het publiek zullen presenteren.

Leave a CommentLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>