Meteen naar de inhoud

Winnaar hoofdprijs kermisverloting ontvangt zijn fiets.

  • door

2 november was het dan zover. Henk de Leeuw ontving uit handen van Guus Evers van Profile Ouwerling zijn nieuwe fiets die hij als hoofdprijs van de kermisverloting van Muziekvereniging Volharding had gewonnen.

Op 19 september had Henk al symbolisch een fiets overhandigd gekregen maar dat was vooral om extra publiciteit voor onze kermisverloting te genereren. Nu anderhalve maand verder was dan eindelijk de grote dag. Dat het zo lang duurde lag niet aan Profile Ouwerling. Omdat Henk heel druk is met vrijwilligerswerk duurde het even voor er een afspraak gemaakt kon worden om een fiets uit te zoeken. Henk had een elektrische fiets van 10 jaar oud die toch aan vervanging toe was. Hij was al op zoek naar een nieuwe fiets. Deze prijs kwam dan ook als geroepen. Met de hoofdprijs van duizend euro kon het dan ook een wat duurdere fiets worden.

Henk is heel blij met het advies van Ouwering waardoor hij nu de, voor hem perfecte fiets, heeft kunnen ophalen. Het is uiteindelijk een prachtige Sparta fiets geworden.  

Muziekvereniging Volharding is dan ook blij met de reactie van Henk. Zo zie je maar weer dat het altijd de moeite waard is om onze vereniging te steunen d.m.v. het kopen van loten. Win je zelf niets dan is de vereniging toch heel blij met de opbrengst van de verloting. Heb je nog loten in de kast liggen en niet gekeken of je een prijs hebt, doe dat dan voor 31 december. Tot die datum kun je de prijzen nog afhalen. Je vind de trekkingslijst op www.volhardinghuissen.nl.