Welkom op de site van Muziekvereniging Volharding Huissen

Muziekvereniging Volharding Huissen

Donateursactie Muziekvereniging Volharding is niet voor niets

by Auteur

05 17, 2020 | Posted in Activiteiten | 1 comments

Nederland heeft twee moeilijke maanden achter de rug door het coronavirus en alle maatregelen die het Kabinet daarvoor heeft uitgevaardigd. Een intelligente lock-down moest voorkomen dat door het virus veel slachtoffers zouden vallen. Bedrijven en winkels gingen op slot. Scholen en verenigingen gingen dicht. Binnen blijven en anderhalve meter afstand waren het devies. Het lijkt nu wat beter te gaan. Maar het virus heeft ook mensen ziek gemaakt of zijn overleden. Bedrijven hebben het moeilijk.

In die tijd van tegenspoed heeft Volharding het gewaagd de donateursactie door te laten gaan. Niet door huis-aan-huis aan te bellen en te vragen om een gift. Maar door in de wijken van Huissen-Zand brieven te bezorgen en daarin te vragen om een bijdrage. Wat zijn wij blij. Dat zoveel Zandse bewoners en bedrijven, ondanks tegenslag en moedeloosheid, de moeite hebben genomen om een bijdrage over te maken aan onze mooie muziekvereniging. Dankzij jullie ruimhartigheid ziet Volharding zich gesteund en gewaardeerd. Dank daarvoor. Dank namens het bestuur en alle leden van Muziekvereniging Volharding. 

Theo Van Vuuren,

Voorzitter

1 Comments

  1. andre Hin says:

    Ik heb een oude maar nog bespeelbare accordeon
    gratis af te halen binnenwater 60 J
    bij andre Hin.
    06.33969486

Leave a CommentLeave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>