Meteen naar de inhoud

Na 2 jaar organiseert Muziekvereniging Volharding weer een kermisverloting

Al meer dan 50 jaar organiseert Muziekvereniging Volharding een kermisverloting. Met de opbrengst van deze verloting kunnen wij nieuwe instrumenten aanschaffen maar ook er voor zorgen dat iedereen tegen een redelijke prijs muziek kan leren maken. Zeker ook in de huidige tijd is dat heel belangrijk.

Afgelopen 2 jaar hebben wij, door de Corona pandemie, moeten besluiten om de verloting niet door te laten gaan. Gelukkig heeft de gemeente ons met extra subsidie geholpen deze tijd door te komen.

Nu Corona zich milder manifesteert en wij ook geen extra inkomen via de gemeente krijgen hebben wij besloten de kermisloterij weer op te starten. Inmiddels zijn onze leden volop betrokken bij de verkoop.

Toch blijkt ieder jaar weer dat niet iedereen een kans krijgt om loten te kopen. Derhalve willen wij iedereen de mogelijkheid geven via een inschrijf formulier loten aan te vragen.

Als je de QR code hiernaast scant kom je bij een document waarop je loten kunt bestellen. Vul het formulier in en wij zullen er voor zorgen dat de loten bij u komen. U kunt er voor kiezen om de kosten rechtstreeks naar de rekening van Muziekvereniging Volharding over te maken of bij aflevering van de loten te betalen.

De trekking van de loterij vindt plaats op 22 september op het Notariskantoor van Lingewaerd Notarissen. De uitslag zal via de website, facebook en huis aan huis bladen gecommuniceerd worden.