Meteen naar de inhoud

Kermisverloting 2020

Kermisverloting 2020 komt te vervallen

Sinds de oprichting van Muziekvereniging “Volharding” is Huissen al bekend met de Kermisverloting. Destijds ontstaan omdat de vereniging de nieuwe instrumenten moest aanschaffen. Vanaf de eerste verloting bestonden de prijzen altijd uit vlees prijzen met in de eerste jaren een half varken van slagerij Fred Rikken en drank prijzen van Degen. De trekking van de kermisverloting vind altijd plaats op de donderdag voor de kermis.

De laatste tientalen jaren is de hoofdprijs aantrekkelijker geworden en zijn er ook andere prijzen bij gekomen maar tot heden is de basis toch nog steeds Drank prijzen van Drankenhandel Degen en vleesprijzen al vele jaren gesponsord door Slagerij Mom.

Ook dit jaar stond de kermisverloting gepland. De sponsoren Slagerij Hans Mom, Drankenhandel Degen, Profile Ouwerling, Texaco Hegeman en Hermsen Sfeervol wonen, hadden al toegezegd. En toen kwam het Corona virus en werd Nederland in een lockdown gezet.

Dit heeft het bestuur doen besluiten om voor 2020 de kermisverloting niet door te laten gaan. Allereerst voelen wij ons verantwoordelijk voor het welzijn van onze leden en de Huissense bevolking. Door de lockdown is het moeilijk om loten te verkopen. Maar zeker zo belangrijk wilden wij onze Huissense ondernemers in deze moeilijke tijd niet ook nog vragen voor steun. Want niet alleen de sponsoren maar ok heel veel ondernemers kopen ieder jaar weer een groot aantal loten waarmee zij onze vereniging ondersteunen. De ondernemers worden zeer zwaar getroffen maar daar kunnen wij als Huissense inwoners wel wat aan doen. Wij mogen blij zijn met zulke geweldige ondernemers. Niet alleen onze vereniging maar alle verenigingen in Huissen komen nooit voor een dichte deur als het gaat om een bijdrage. Zonder deze ondernemers zullen vele verenigingen het wellicht niet meer redden. Laten wij, de Huissense inwoners, dan ook nu achter de ondernemers gaan staan en zo veel mogelijk de boodschappen bij deze bedrijven kopen. Dat geldt niet alleen voor de dagelijkse boodschappen maar ook zeker voor de wat grotere aankopen.

Voor onze vereniging betekent het een groot financieel gemis die wij voor dit jaar niet meer goed kunnen maken. Toch is het belangrijkste dat iedereen gezond blijft en dan zullen wij volgend jaar zeker weer de kermisverloting opstarten. Wilt u ons toch ondersteunen dan zou een bijdrage op rekening nummer NL 46RABO0145884996 zeer welkom zijn. Vermeldt daar dan bij sponsoring 2020 bij zodat wij kunnen zien waarvoor de bijdrage bedoelt is.

nl_NLDutch