In juli kregen we de kans om deel te nemen aan de emballage actie bij Albert Heijn Huissen. Wat begon als een eenvoudige inzamelingsactie, groeide al snel uit tot iets veel groters dan we ooit hadden kunnen verwachten. De geweldige inzet van de Huissense bevolking heeft ons hart geraakt en heeft geleid tot een fantastisch bedrag van €424,60!

Dit bedrag heeft ons in staat gesteld om een prachtige Yamaha dwarsfluit aan te schaffen, die een waardevolle aanvulling zal zijn voor onze muziekvereniging. De afgelopen weken hebben we ook het genoegen gehad om een aantal nieuwe leden te verwelkomen. Muziek verbindt mensen en we zijn dankbaar dat we deze passie met nog meer mensen kunnen delen.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Albert Heijn Huissen voor het mogelijk maken van deze geweldige actie en aan iedereen in Huissen die hun lege flessenbonnen aan ons heeft gedoneerd. Jullie steun betekent alles voor ons en zal de groei van onze muziekvereniging bevorderen.

Wil je ook deel uitmaken van onze muziekvereniging? Of het nu spelen in het A orkest is, leren blazen of les op een (melodisch) slagwerk instrument bij gediplomeerde docenten, er is voor iedereen wel een plek bij Volharding Huissen. Bezoek onze website op www.volhardinghuissen.nl voor meer informatie over hoe je lid kunt worden en deel kunt uitmaken van onze muzikale gemeenschap.

Nogmaals, hartelijk dank voor jullie onvoorwaardelijke steun en betrokkenheid bij Muziekvereniging Volharding Huissen. Samen maken we de kracht van muziek mogelijk en creëren we blijvende herinneringen. Laten we blijven samenkomen en muziek maken!

Theo van Vuuren, voorzitter