Het muzikale seizoen is van start gegaan met een welkome verrassing voor Volharding: een fonkelnieuw drumstel! Na jaren van intensief gebruik was het oude drumstel dringend aan vervanging toe. Gelukkig hoefde Volharding niet ver te zoeken om een helpende hand te vinden. Bij de Stichting Vrienden van Volharding werd een verzoek om financiële steun voor dit nieuwe instrument gedaan, en de Stichting antwoordde met een gul gebaar door het volledige bedrag voor het Yamaha drumstel te sponsoren.

Dit genereuze gebaar betekent niet alleen dat Volharding in stijl aan het nieuwe seizoen kan beginnen, maar het onderstreept ook de onmisbare rol die de gemeenschap speelt in het ondersteunen van kunst en cultuur. Het nieuwe drumstel staat garant voor een rijke klank en een geweldige speelervaring, waardoor de muzikanten van Volharding met nog meer enthousiasme en inspiratie kunnen optreden.

Dankzij de gulle steun van de Stichting Vrienden van Volharding is Volharding klaar voor het nieuwe seizoen. We zijn ontzettend dankbaar voor deze kans en kijken uit naar een prachtig seizoen vol muzikale hoogtepunten.

Blijf op de hoogte van Volharding’s optredens en laat je betoveren door het geluid van dit gloednieuwe drumstel. Of nog leuker kom ook muziek maken. Wil je meer weten ga naar de website www.volhardinghuissen.nl  Samen vieren we de kracht van muziek en de vrijgevigheid van onze gemeenschap!