Nieuws

Het A orkest van Muziekvereniging Volharding is weer begonnen.

Op maandag 2e Pinksterdag mocht het A orkest van Muziekvereniging Volharding voor het eerst sinds half oktober 2020 weer samen repeteren. Na 6 maanden zonder repetitie kregen wij uiteindelijk op vrijdag middag 21 mei groen licht om weer samen binnen muziek te maken. Het was geweldig weer samen muziek te kunnen komen. De leden haddenLees verder »Het A orkest van Muziekvereniging Volharding is weer begonnen.

En weer zijn een aantal leden van Muziekvereniging “Volharding” geslaagd voor hun muziek diploma.

Onze muziekvereniging is een bloeiende vereniging waar leden van jong tot oud hun muzikale ambities kwijt kunnen. Naast het A orkest en slagwerkgroep, momenteel is de jeugdslagwerkgroep samengevoegd met de ouderen, Zorgt Volharding er ook voor dat de leden een goede muzikale opleiding kunnen volgen. In de begin jaren van Volharding, in 1951 is onzeLees verder »En weer zijn een aantal leden van Muziekvereniging “Volharding” geslaagd voor hun muziek diploma.

Het A orkest van Muziekvereniging Volharding verzorgt 1e openbare optreden sinds januari

Al meer dan 40 jaar verzorgd het A orkest van Volharding een serenade op de dag dat de kinderen van Huissen Zand hun eerste communie doen. Sinds de samenvoeging met alle parochies in Lingewaard doen wij dit voor alle kinderen die in de Stads kerk hun 1e communie doen. Nu in Corona tijd is deLees verder »Het A orkest van Muziekvereniging Volharding verzorgt 1e openbare optreden sinds januari

Tuin concert blokfluit leerlingen Muziekvereniging “Volharding”

  • door
Ondanks Corona zijn de blokfluit leerlingen van Nadine Mensink de afgelopen maanden hun best blijven doen met het bespelen van hun instrument. Door de jaren heen is de blokfluit een heel belangrijk instrument voor jonge kinderen om met muziek in aanraking te komen. Wie is er niet op begonnen. Je krijgt al op jonge leeftijdLees verder »Tuin concert blokfluit leerlingen Muziekvereniging “Volharding”

Twee heren nodigen u uit

  • door

Zie hier twee leden van muziekvereniging “Volharding” uit Huissen. Links Hypolitus Schrijver en rechts Hendrikus Hugo Klaassen.                                                                         Beiden nodigen u uit om ons orkest te… Lees verder »Twee heren nodigen u uit