Meteen naar de inhoud

Rabobank ClubSuport

 

 

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Ook in 2020 ondersteunt de Rabobank de verenigingen via Rabo ClubSupport: elk Rabobank-lid krijgt zo een stem in de verdeling van donaties. Want leden van de Rabobank krijgen inspraak op de verdeling van donaties aan de verenigingen. 

Jaarlijks stelt de Rabobank een bedrag beschikbaar voor de campagne: De Rabobank heeft ongeveer 12.000 leden en ieder lid mag vijf stemmen verdelen. Deze stemmen zijn dus geld waard want elk lid kan stemmen toewijzen aan verenigingen die zij een warm hart toedragen, en dus ook aan Muziekvereniging “Volharding” Hoe meer stemmen er op onze vereniging zijn uitgebracht, hoe meer geld we krijgen! 

Toegevoegde waarde Met de ClubSupport actie voegt de bank ook een extra dimensie toe aan het lidmaatschap. Rabobank is betrokken bij de lokale samenleving en met de ClubSupport actie geven zij een invulling daaraan. Als straks veel leden stemmen, draagt ieder een belangrijk steentje bij aan een bloeiend verenigingsleven. 

Stemperiode Klanten die op 1 oktober 2020 lid zijn van de Rabobank kunnen van maandag 5 tot en met zondag 25 oktober hun stem uitbrengen op hun favoriete club.

Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  5. Druk daarna op ‘Stempunten indienen’ om je stem uit te brengen.

Hoe krijgen we zoveel mogelijk stemmen Ook Muziekvereniging “Volharding” heeft zich als een van de 227 verenigingen ingeschreven voor deelname aan de ClubSupport actie want wij voldoen aan de voorwaarden die de Rabobank stelt.

Wij doen hierbij een oproep aan iedereen die Muziekvereniging “Volharding” een warm hart toe draagt om op onze vereniging te stemmen en zo veel mogelijk vrienden en bekenden te informeren dat:  men deelneemt aan de stemronde tussen 5 en 25 oktober  a.s.;

  1. men zoveel mogelijk stemmen uitbrengt op Muziekvereniging “Volharding”
  2.  Mocht je nog stemmen over hebben dan willen wij graag de Stichting Zandse Kerk en onze zustermuziekverenigingen waaronder de Bevelander Muzikanten  Stedelijke Muziekvereniging en St. Cecilia Angeren en voordragen.

 Stem ook Op Muziekvereniging Volharding voor de Rabo ClubSupport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *