Op woensdag 20 september verzorgde Notaris van Elst de trekking van de kermisloten, een jaarlijks hoogtepunt voor Muziekvereniging Volharding.

De kermislotenactie van onze vereniging is niet alleen een traditie die de gemeenschap samenbrengt, maar ook een essentiële bron van fondsenwerving om hun muzikale projecten en activiteiten te ondersteunen. Dankzij de vrijgevigheid van lokale sponsoren en de tomeloze inzet van de leden kon de vereniging opnieuw een geweldige editie van dit evenement organiseren.

De trekking van de kermisloten vond plaats op het kantoor van Luum Notarissen, waarbij de nummers voor de waardebonnen, en zelfs een gloednieuwe fiets ter waarde van € 1.000,00 werden getrokken. De winnaars worden via de geëigende wegen op de hoogte gesteld, maar de echte overwinning is voor de hele gemeenschap van Huissen, aangezien de opbrengst van de loterij direct zal bijdragen aan de voortzetting van de muzikale tradities van Muziekvereniging Volharding.

Helaas is dit jaar, vanwege de weersverwachting de activiteiten rond het Vleiskeure door Stichting Vrienden van Huissen afgelast. Dit betekent dat het A orkest en de slagwerkgroepen dit jaar ook hun kermisconcert niet door hebben laten gaan. Op zondag 5 november krijgt u echter nog een mogelijkheid om van de muzikale klanken van beide orkesten te genieten. Wij geven dan een speciaal concert in de Zandse kerk, aanvang           1030 uur. Hopelijk zien wij u dan.

De trekkingslijst vindt u hieronder maar ook op facebook en Instagram. Dit jaar was de trekking weer een groot succes, en we feliciteren alle winnaars van harte! Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen, in het bijzonder de sponsoren Profile Ouwerling, Mom Keurslager, Degen Drankenhandel, Argos tankstation, Hermsen en Hermsen sfeer vol wonen die de prijzen beschikbaar gesteld hebben en Muziekvereniging Volharding gesteund heeft. We kijken nu al uit naar volgend jaar!