Ga naar de inhoud

Concert tijdens Vleischkeuren op het Raadhuisplein in Huissen

Op donderdag 23 september heeft het A orkest en de slagwerkgroep van Muziekvereniging “Volharding” weer haar jaarlijkse concert gegeven op het Raadhuisplein in Huissen.Het is inmiddels een traditie geworden dat Muziekvereniging “Volharding” tijdens het Vleisch Keuren een concert verzorgd op het Raadhuisplein. Naast het A orkest was ook de slagwerkgroep aanwezig om hun muzikaliteit ten gehore te brengen.

Ondanks het feit dat er regen voorspeld was, stonden om 19.00 uur velen te luisteren naar onze muziek.  Het concert wordt altijd gegeven t.b.v. de kermisverloting die “Volharding” altijd houd. Met het geld dat wij met de verloting ophalen kunnen wij weer nieuwe instrumenten en uniformen aan schaffen.

Het A orkest speelde, naast enkele marsen, stukken als Rock Opening, Elvis Selection, een pasadoble Paso Dorada geheten, Tina Turner. Samen met zang van Martijn van Vuuren werden de stukken Het Dorp en Vlieg met mij mee naar de Regenboog van Paul de Leeuw nog aan het publiek ten gehore gebracht. Ook de slagwerkgroep liet leuke muziek horen.

De jongeslagwerkers met hun nieuwe trommen

Heel bijzonder was het dat de vier jongste slagwerkers, zij zijn er nu net één jaar bij de groep, hun nieuwe trommen met speciale draaghouders aan het publiek konden laten zien.

Het was heel jammer dat de beloofde regen toch iets te vroeg, rond 20.15, zich al aanmeldde. Hierdoor konden de slagwerkers hun geplande programma niet helemaal afmaken. Het A orkest zat gelukkig op het podium en omdat de trouwe luisteraars rustig bleven staan hebben wij ons programma af kunnen maken. Om 21.00 uur werd het concert afgesloten met de Sterre stroale  die samen met de Rienbloazers werd uitgevoerd.

Uiteindelijk was het weer een heel succesvolle avond die wij niet hadden kunnen houden als niet de sponsoren ook dit jaar weer de prijzen hadden geschonken aan Muziekvereniging “Volharding”.

Graag willen wij ook via dit medium onderstaande sponsoren nogmaals bedanken voor hun spontane medewerking.

Drankenhandel Degen aan de Zandsedwarsstraat 13 in Huissen
Keurslager Mom aan het Raadhuisplein 27 in Huissen
Super de Boer de Zilverkamp Brink 14 in Huissen
Van Gameren Aannemersbedrijf in Huissen

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_Kermisverloting2010″]