Ga naar de inhoud

Begeleiding Optocht van versierde fietsen op Koninginnedag 2010 in Huissen

Ook dit jaar was muziekvereniging “Volharding”weer present om de kinderen te begeleiden tijdens de rondgang door Huissen met hun versierde fietsen.
Al vroeg, 08.30 uur, stond het A orkest met de slagwerkers van “Volharding” klaar om naar de Kardinaal de Jongstraat te lopen. De kinderen met hun versierde fietsen stonden daar al vol spanning op ons te wachten. Het weer speelde helaas niet echt mee. Was het woensdag nog rond de 22 graden nu wees de thermometer nog maar 14 graden aan en het waaide behoorlijk.
Door de Julianastraat ging de optocht over het het Kampstuk, Doormanstraat en Marschallstraat terug via het van Kleefplein en Irenestraat om rond 10.00 uur weer in de Kardinaal de Jongstraat aan te komen. Bij het hijsen van de vlag werd het Wilhelmus geblazen waarna wij weer terug konden naar het Gemeenschapshuis.
Uit de reacties van de ouders en in grote getale aanwezige kinderen konden wij opmaken dat zij het weer zeer op prijs hebben gesteld dat “Volharding”ook dit jaar er weer bij wilde zijn. Daar doe je het dan ook voor.