Ga naar de inhoud

Een onvergetelijke dag.

Lieve mensen.

Graag wil ik mijn verrassing dag met jullie delen.

2022 het jaar waarin ik 60 kaarsjes mocht uitblazen en van mijn dochters mooie uitgaansdagjes kreeg. Met Rianne ben ik een paar dagen op pad geweest in Den Haag, met Marissa een paar mooie dagen gehad in Geldrop. En ja hoor Eline kwam ook op de proppen met een verrassingsdag.

“Mam dinsdag 26 april heb ik een vrije dag. We gaan iets leuks doen samen!”  “Wow” dacht ik: ”Heerlijk weer op pad met een van de dochters”  Zorg dat je om 9.10 uur klaar staat, want om 10.00 uur heb ik iets gereserveerd”.

Theo ging die dag gewoon naar de boerderij………

Nietsvermoedend stond ik 9.10 uur paraat, stapte bij Eline in de auto op weg naar……………de verrassing…….. Niet wetende dat Theo achter een boom stond te wachten tot de kust veilig was, zodat hij zich kon omkleden voor het mooie moment.

Al pratende in de auto reed Eline het terrein op van de Valom! “Wat gaan we hier dan doen?”  vroeg ik.  “Iets heel leuks mam!” Nog niets in de gaten…….  Kom ik binnen bij de Valom staan daar de mensen die mij heel dierbaar zijn: Mijn andere dochters, hun partners, mijn zus Anne Marie en zwager Theo en Theo van Vuuren, de voorzitter van muziekvereniging Volharding.  Wat mijn reactie hierop was, ik weet het zelf niet meer……  Met hen werd ik de zaal ingeleid.

Even flitste het door mijn hoofd: ”Waar is mijn Theo?” Ik snapte er niets van. Een paar minuten later kwam mijn Theo aan tafel. Heel voorzichtig begon het te dagen……zou ik…..…nee kon het niet geloven……

Jawel hoor als nummer 13 van de gedecoreerden werd ik verzocht naar voren te komen samen met Theo. Mooie en lovende woorden zijn gesproken. Prachtig! Voelde me zeer vereerd. Na de mooie toespraak kreeg ik de onderscheiding op mijn blouse gespeld.   Er ging van alles door mijn hoofd. Felicitaties in ontvangst genomen, er werden foto`s gemaakt. Nog gezellig wat gedronken. Geproost!

Bij thuiskomst werd een heerlijke lunch verzorgd door mijn dochters. Om vervolgens om 15.45 uur naar de Zandse Kerk te gaan waar een volgende verrassing wachtte. En wat voor een verrassing!!  Een goed gevulde kerk met mensen die speciaal voor mij kwamen om me te feliciteren met de mooie onderscheiding. Een echte receptie. Ik werd die

 

middag weer in het zonnetje gezet. Familie, vrienden, kennissen, vrijwilligers met wie ik mocht samenwerken, zij waren er! Geweldig.

Om 17.00 uur kwam als kers op de taart het mooie A orkest en de slagwerkers van muziekvereniging Volharding een serenade brengen.

Daarnaast kreeg ik een mooi brosje opgespeld van bestuurslid Katja Mensink. Een brosje met het mooie logo van Volharding, door Katja gemaakt. Een heel persoonlijk cadeau van Muziekvereniging Volharding.

Lieve mensen, dank jullie wel voor jullie hartelijke felicitaties, lieve berichtjes, kaartjes, bloemen, maar vooral voor jullie aanwezigheid!! Dit was een mooie bekroning om het prachtige “werk” wat ik altijd met liefde en passie heb mogen doen.

Hartelijke groeten  Carool