Ga naar de inhoud

Geslaagd bevrijdingsconcert!

In een bomvolle kerk in het centrum van Huissen gaf volharding op 5 mei een bevrijdingsconcert in samenwerking met Liesbeth List.

Om 17.30 u. was iedereen van Volharding start klaar om te beginnen met de repetitie samen met Liesbeth List. Na een hoop geschuif met stoelen was het uiteindelijk snel bekeken en hadden we nog even tijd om een hapje te eten en een kop koffie te drinken. Ruim een uur van te voren begon de kerk al goed vol te lopen met enthousiast publiek en om 19.30u zaten de banken in het midden van de kerk al helemaal vol. Dat was een goed teken. Om stipt 20.00u begon de heer Awater met een openingswoordje en  zaten alle leden van volharding op het puntje van de stoel. En dat was te merken. We hebben met zijn allen een fantastisch concert neergezet. Ook het optreden van Liesbeth List was prachtig en het publiek was zichtbaar aan het genieten.

Aan het eind van het concert hadden we de eer om Liesbeth met twee nummers te mogen begeleiden. “Waar dan ook” uit “The West Side Story” en natuurlijk het nummer waar Liesbeth List de laatste jaren vooral bekend om is geworden “non, je ne regrette rien.”  

Wij kijken met zijn allen terug op een zeer geslaagd concert. Ook de reacties uit het publiek waren zeer lovend.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_Bevrijdingsconcert201002″]