Ga naar de inhoud

Geslaagd concert tijdens Back to the Music van Muziekvereniging “Volharding”

Zondag 4 juli heeft het harmonie orkest van Muziekvereniging “Volharding” een geslaagd concert verzorgt tijdens het Back to the Music evenement in Huissen . Om 12.30 uur waren al enkele leden op de markt bezig met het klaar zetten van de stoelen en het opstellen van het slagwerk. Nog snel werd een party tent en wat parasols op gezet om een beetje schaduw te creëren.
Om klokslag 13.30 zaten alle muzikanten klaar om een leuk repertoire ten gehore te brengen.
Achtereenvolgend werden stukken als Rockopening, Elvis Selection no 1, Clash of Styles , Paso dorada, en Tina Turner; Simply the best ten gehore gebracht. Het publiek bleef in de volle zon staan luisteren. Ook het publiek op het terras bij de Betuwe en Claudio genoten zichtbaar. Het applaus was voor de muzikanten dan ook net als doping voor sporters. Vooral het Dorp, Zwart Wit en Vlieg met mij mee, die door Martijn van Vuuren samen met “Volharding”werden uitgevoerd, bleken erg gewaardeerd te worden.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_BackToTheMusicJuli2010″]

Ondanks de zinderende hitte kunnen wij terugkijken op een heel geslaagd concert die, zoals meerdere toeschouwers(hoorders) ons verzekerden, zeker niet misstond tussen het geweld van alle bandjes die overal in de binnenstand van Huissen hun muziek lieten horen. Het gaf een extra dimensie aan deze Back to the Music 2010.