Ga naar de inhoud

Jeugd slagwerkgroep doet weer mee aan Slajeslag cup.

Zaterdag 2 juni zal de jeugd slagwerkgroep voor de 3e keer mee doen met de Sla je slag cup. Dit jaar zal het gehouden worden in Heijen. Vorig jaar had de jeugdgroep van EMM Heijen de 1e prijs gewonnen. De afspraak is dat de vereniging die 1e wordt het voor de volgende keer organiseert.

De jeugd slagwerkgroep van Volharding onder leiding van Nick Verburgt is al enkele maanden bezig om er voor te zorgen dat de groep weer goed voor de dag komt. 2 jaar geleden werd dit evenement voor het eerst voor jeugd slagwerkgroepen georganiseerd in Nijmegen.                                    Toen werden zij direct ook 1e en hebben zij in 2017 het evenement in Huissen georganiseerd. Dat was een groot succes.

De jeugd van Volharding is als 2e aan de beurt. Zij moeten om 10.45 uur op het podium staan. Om 17.30 uur zal de prijsuitreiking zijn. Onze meisjes en jongens worden dus lang in spanning gehouden alvorens zij te horen krijgen wat de jury er van gevonden heeft. Maar hoe jong de groep ook is ze hebben de afgelopen jaren al heel wat ervaring opgedaan tijdens concoursen.

 

Uit ervaring kan ik zeggen dat het heel leuk is om de groep te gaan bekijken. Je geeft hiermee ook jou betrokkenheid met de (jeugd) slagwerkgroepen aan Maar naast de mooie melodische klanken die je hoort is het ook fantastisch om de spanning op die koppies te zien tijdens hun optreden maar ook hoe goed ze daar mee omgaan.

Het is een echte aanrader. Wil je er naar toe het adres is Gemeenschapshuis Dn Toomp, Lijsterbesstraat 10, 6598 AW Heijen.

 

Uiteraard wensen wij de groep een hele leuke dag en veel succes maar geniet vooral van deze dag.