Ga naar de inhoud

Jeugdslagwerkgroep behaalt met 86,5 punten een mooie 1e prijs

Zaterdag 2 juni heeft de jeugdslagwerkgroep meegedaan aan het concours in Hattem.

Zij behaalden een mooi resultaat door met 86,5 punten een dikke eerste prijs weg te halen.

Hier volgt een verslag van een van de jeugdslagwerkers.

Zaterdag,2,juni zijn we met de hele jeugdslagwerkgroep op podiumconcours geweest we hebben met zijn allen de vrachtwagen ingeladen bij het gemeenschapshuis in Huissen en zijn toen vertrokken richting Hatem. We moesten ongeveer 3 kwartier rijden.

Toen we daar waren begon het al met het wachten dat was heel erg lang  en saai maar toen we eenmaal mochten spelen was de verveling ineens weg. We hebben de stukken BONGO MANIA,AFRICAN PERCUSION SOUNDS,LATIN TRAVELS,en BOOMWHACK ATTACK gespeeld.

Toen we klaar waren en alles weer opgeruimd hadden, hebben we best lang op de uitslag moeten wachten omdat er nog wat slagwerkgroepen na ons waren. Toen de uitslag bekend was kregen we geweldig nieuws we hadden in totaal 86,5 punten, terwijl we dat niet verwacht hadden.

Na de uitslag zijn we met z’n allen weer richting Huissen gereden daar hebben we de jury rapporten te horen gekregen. Daarna zijn we met z’n allen in het gemeenschapshuis friet met frikadellen/kroketten gaan eten vanwege onze prestatie op het concours.

Nu we weten wat we kunnen verbeteren gaan we oefenen en zijn we over een paar maanden klaar voor het echte concours.

yoeri

Wil je de muziekstukken beluisteren klick dan hier om naar YouTupe te gaan

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_JeugdslagwerkgroepOpConcours”]