Ga naar de inhoud

‘Vleiskeuren’ van Volharding en uitslag Kermisverloting

Opnieuw nam muziekvereniging Volharding uit Huissen, voor de zoveelste keer, weer deel aan het traditionele ‘Vleiskeuren’ op donderdag 25 september jl. Het was een mooi concert van de slagwerkgroep en het A-orkest, dat door veel toehoorders beluisterd werd onder het genot van een stukje vlees of plakje worst van de Keurslager op het Raadhuisplein.  

Trekking Kermisverloting 

De trekking werd tussen het musiceren door verricht door de notaris Paul Kok van Lingewaard Notarissen. Er waren veel waardebonnen te winnen die geschonken waren door Keurslagerij Mom, Sfeervol Wonen H&H (2x € 50,-) en Jansen Totaal Wonen (€ 250,-). Slijterbonnen van Slijterij Wijnhandel Degen en de superprijs, een E-bike, was geschonken door Profile Ouwerling (€ 1.400,-) te Huissen.

De slijterprijzen kunnen afgehaald worden bij Drankenhandel Slijterij-Wijnhandel Degen aan de Zandsedwarsstraat 13 in Huissen. De Vleesprijzen kunnen afgehaald worden bij Keurslagerij Mom aan het Raadhuisplein in Huissen. De twee cadeaubonnen van € 50,- kunnen afgehaald worden bij Sfeervol wonen Hermsen & Hermsen aan de Langestraat 6 in Huissen. De Hoofdprijs en de Super prijs winnaars worden door een bestuurslid van Muziekvereniging “Volharding op de hoogte gebracht. Prijzen kunnen op genoemde adressen of winkels worden afgehaald tot en met 31 december 2014.

De trekkingslijst vindt u hier