Ga naar de inhoud

Kerstconcert van “Volharding” en Feelin Good zeer geslaagd

Zondag, 9 december 2012. Buiten was het guur.  Door de regen en een temperatuur van 5 graden was de sneeuw van vrijdag net zo snel verdwenen als die gekomen was.

Ondanks het weer wist het publiek in grote getale de Zandse kerk te vinden om door zangkoor Feeling Good, onder leiding van Maarten van Veen en muziekvereniging “Volharding” met als dirigent Casper Braafhart, hartverwarmend te worden getrakteerd op een prachtige muzikale middag. 

Volharding begon met het stuk Eine Kleine Weihnachtsmusik. Na nog twee stukken te hebben gespeeld  was het de beurt aan Feeling Good. Het koor bracht twee prachtige zangstukken ten gehore.

De Muziekvereniging “Volharding en Feeling Good hadden de stukken Cantique de Noël, Ere zij God, Happy Christmas en Stille Nacht gerepeteerd die ze gezamenlijk ten gehore brachten. Cantique de Noël en en Stille Nacht waren speciaal voor deze gelegenheid door Casper Braafhart gearrangeerd. Tijdens de pauze kon het publiek onder het genot van een kopje koffie of thee even gezellig bij kletsen.

Omstreeks 15.30 uur was het concert afgelopen en ging het publiek weer huiswaarts.  Het was voor Feeling Good en Volharding een aardige opsteker om te horen dat het concert best langer had mogen duren. Een mooi compliment.

Wij kunnen dan ook terugkijken op een zeer geslaagd kerstconcert.

Het koor Feelin Good en Harmonie “Volharding” in een gezamenlijk optreden tijdens het Kerstconcert

Door op de foto te klikken kom je op de fotosite en vind je er meer van het concert.