Ga naar de inhoud

Kinderen kwamen weer in grote getalen naar de Volharding stand tijdens de Straatspeeldag.

 

Woensdag 11 juni was het weer zover, de jaarlijkse Straatspeeldag van Huissen, een prachtig evenement waar kinderen zich de hele middag kunnen uitleven! Het aanbod was weer zeer divers, het weer prachtig en ook wij stonden daar als Muziekvereniging Volharding, met een kraam vol instrumenten. Melvin en Ronald begeleidden alle kinderen die het slagwerk wel even wilden proberen en al snel stonden ze daar weer in de rij!

De blaasinstrumenten werden ook door zeer veel kinderen, van jong tot oud uitgeprobeerd, de pakjes ontsmettende doekjes gingen hard. Sommige kinderen waren zo enthousiast dat ze meerdere keren terug kwamen. Er werden heel veel foto’s gemaakt, niet alleen door onze fotograaf Henk Sluiter, maar ook door ouders, opa’s en oma’s. Het is ook een prachtig gezicht zo’n kleuter met een sax in z’n mond, of een grietje dat probeert geluid uit een hoorn te krijgen!

We hebben het erg druk gehad en we hopen dat dat natuurlijk wat toekomstige muzikanten oplevert, maar voor degenen die niet verder gaan met zelf muziekmaken, levert het misschien wel goodwill op. Kortom, het was een zeer geslaagde middag, Volharding mag zich onderhand een populair vast onderdeel van de straatspeeldag gaan voelen en dat is iets waar we trots op kunnen zijn!

Bekijk ook de foto’s die door Henk Sluiter van deze middag gemaakt zijn en download ze naar jou eigen computer.

Door op deze dia show te klikken kom je op de site van picasa en kan het downloaden beginnen. [picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_Straatspeeldag2014″]