Ga naar de inhoud

Kom je ook naar ons Jubileum concert?

Op 6 november, 70 jaar geleden, hebben enkele bewoners van Huissen-Zand bedacht dat het Zand met een muziekvereniging geen gek figuur zou slaan. Dus werd Volharding opgericht. En dat de vereniging doet wat in het vaandel staat is niet teveel gezegd. Met veel plezier en enthousiasme maakt Volharding telkens weer een serenade, optocht, optreden of concert tot een feest.

De afgelopen 20 maanden hebt u ons moeten missen. Maar nu vinden wij dat we weer kunnen optreden en zo willen wij u graag verrassen met een mooi concert. De muziekcommissie heeft, samen met onze dirigenten Casper Braafhart en Kevin Tolkamp een gevarieerd programma gemaakt.

 

Dit concert kan Volharding uitvoeren mede dankzij jaarlijkse bijdragen van ondernemers, bedrijven, vrienden van Volharding en donateurs.

Het concert wordt op zondag, 14 november, om 11.00 uur, gehouden in de Zandse Kerk, van Wijkstraat 33. De kerk is open vanaf 10.30 uur.

 

Omdat dit concert in de Zandse Kerk wordt gegeven moeten wij ons houden aan de laatste Covid-maatregelen. Dit betekent dat wij u moeten vragen naar een corona toegangsbewijs in de vorm van de QR code die u via de app of per formulier moet laten zien. Voor de één komt dit niet gastvrij over, voor de ander is het een geruststelling. Dat realiseren wij ons terdege. Toch hopen wij ondanks alles, na bijna twee jaar u welkom te mogen heten in onze prachtige Zandse Kerk en u te laten genieten van een mooi en gevarieerd concert. Daarvoor willen we graag een plaats voor u reserveren. Omdat het aantal plaatsen beperkt is vinden we het prettig als u uw komst even wilt laten weten via secretaris@volhardinghuissen.nl of scan deze QR code en meldt u aan. Wat omslachtig misschien maar wij zien u graag en bieden u dan ook graag een plek aan in de Zandse Kerk.