Ga naar de inhoud

Leden van Stichting “Vrienden van Volharding” bedankt.

Tijdens ons jubileumconcert werd pijnlijk duidelijk dat de leden van Volharding iets belangrijks misten. Wij waren al vaker met het probleem geconfronteerd en iedere keer weer werd geroepen dat er wat aan gedaan moest worden. Je zult je afvragen waar gaat dit over?

Wil je goed muziek kunnen maken dan is, naast een deugdelijk instrument en veel repeteren, goede verlichting essentieel. Tijdens de opbouw van het podium en de installatie van de verlichting werd al snel duidelijk dat niet alle muzikanten optimaal licht hadden. Maar meer zaallicht zou ten koste gaan van de sfeer en de entourage. Zo hebben sommige muzikanten hun bladmuziek maar moeilijk kunnen lezen.

Dit probleem was het bestuur van de Vrienden van Volharding niet ontgaan. Tijdens de jubileumreceptie, de week na het concert, hadden de Vrienden besloten ons lessenaarverlichting cadeau te doen. Voorzitter Theo van Vuuren ontving uit handen van de voorzitter van de Vrienden van Volharding, Theo Willemsen, symbolisch een lampje voor op de muziekstandaard. In overleg met Volharding heeft het bestuur van de Vrienden van Volharding twee soorten verlichting uitgezocht waaruit wij een keuze konden maken. Het is een robuust lampje geworden wat naast batterijen ook op het lichtnet kan worden aangesloten.

Maandag 18 maart was het dan zo ver. Jenny Maters ontving uit handen van Theo Willemsen, voorzitter van de “Vrienden van Volharding”, het eerste muziekstandaard lampje.

Bestuur en leden van Muziekvereniging “Volharding” zijn heel blij met dit cadeau. Zo hoeven wij bij een volgend concert geen problemen te hebben met het licht.

Alle Vrienden van Volharding heel hartelijk bedankt.

Theo van Vuuren

Voorzitter.

Jenny krijgt het 1e muziekstandaardlampje overhandigd