Ga naar de inhoud

Massale publieke opkomst bij buurtconcert door muziekvereniging “Volharding”

Alles klopte op zondag 10 juli. Het weer was fantastisch. Heerlijk zonnig. Vanaf de oprit zagen de leden van Volharding het publiek toestromen. De geuren van de riefkoek dreven op de wind over publiek en muzikanten.

Traditiegetrouw wordt aan het einde van het seizoen door muziekvereniging “Volharding” ergens op locatie een concert ter afsluiting gehouden. Dit keer op de Rietkamp bij trostomatenkwekerij Gerichhausen. Een beetje afgelegen misschien. Of er wel publiek op af zou komen? Maar voor een vereniging die zijn 60-jarig jubileum viert , een aardige uitdaging.

Met de gratis koffie, riefkoek( met dank aan Eef van Aalten), tomatensoep (uit Gerichhausens eigen kwekerij) en een flinke dot muziek in het vooruitzicht ,kan het natuurlijk niet meer stuk.

Om 11.00 uur, nadat de nodige stoelen voor het publiek waren bijgeschoven, heet de voorzitter iedereen welkom. Vervolgens is het de beurt aan het A-orkest onder leiding van Henri Lievers. Met nummers van o.a.: de musical Mary Poppins, Coldplay, The Rolling Stones en de stukken van het opleidingsorkest, met Schotse folk en een medley van The Beatles wordt het publiek vermaakt.

Meer dan 140 bezoekers genoten zichtbaar van de fraaie zondagochtend en lieten zich de tomatensoep en riefkoeken prima smaken. En de muziek was tot in de Zilverkamp te horen. Muziekvereniging “Volharding” had het niet mooier kunnen organiseren. Natuurlijk bedanken wij: Eef van Aalten en Theo Knuiman voor het bakken van de riefkoeken, Marcella en Henk Gerichhausen voor de tomatensoep en het aangenaam verblijf, Anita Neijenhuis, Heidi Bruhs en Diet de Jong voor hun medewerking.

De voorzitter sluit af met alle aanwezigen te bedanken voor hun belangstelling, de familie Gerichhausen voor hun gastvrijheid en de vrijwilligers voor hun medewerking. De leden van Volharding wenst hij een prettige vakantie en tot ziens in het nieuwe seizoen.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_Buurtconcert10Juli2011″]