Ga naar de inhoud

Met Muziekver. Volharding de Wereld rond

Deze Huissense harmonie gaat met haar themaconcert deze keer een ‘Reis om de Wereld’ maken. D.w.z. dat een reeks muziekstukken van diverse landen ten gehore zal worden gebracht.

De Zandse kerk aan de Van Wijkstraat dient als decor van dit concert dat verzorgd gaat worden door het A-orkest, Slagwerkgroep, Instaporkest en zelfs de Blokfluitjes. E.a. zal plaatsvinden op zondag 26 april om 14.00 uur . De reis rond de wereld zal per vliegtuig worden afgelegd en Toosje Hendriksen zal de passagiers instrueren en informeren tijdens de reis.

Om 14.00 uur start het concert met een vlaggenparade onder het spelen van een vrolijke mars van achteruit de kerk.

Er is een mooi internationaal concertprogramma samengesteld met heel herkenbare nummers. Er zal o.a. een prachtig arrangement van een selectie van liederen uit ‘The Sound of Music’ worden gespeeld, dat door Emile Stoffels – oorspronkelijk afkomstig uit Bemmel – is samengesteld. Ook een mooie selectie uit de musical ‘Les Miserables’ zal in de Zandse kerk te beluisteren zijn. Naast genoemde vertegenwoordiging van Oostenrijk en Frankrijk komen bijv. ook Rusland, Israël , Italië en Spanje aan bod. Gezamenlijk zullen alle groepen het spektakelstuk ‘African Symphony’ ten gehore brengen.

De toegang is € 5,00 In de pauze wordt een gratis kopje koffie/thee of frisdrankje geschonken.