Ga naar de inhoud

Muziekvereniging “Volharding” begeleidt de kinderen tijdens Palmpaas optocht over “Het zand”

Zondag 28 april heeft Muziekvereniging “Volharding” de kinderen begeleid tijdens de Palmpaas optocht door de straten van Huissen Zand.

Ook dit jaar werden wij, door de wijkvereniging ’t Zand-Binnenveld, weer gevraagd om de muzikale begeleiding te verzorgen tijdens de optocht. Muziekvereniging “Volharding” verleent hieraan graag haar medewerking. Wij staan altijd klaar voor de gemeenschap van Huissen.

De 4 jonge slagwerkers tijdens hun 1e optocht.
De 4 jonge slagwerkers tijdens hun 1e optocht.

"Volharding"samen met de kinderen op de foto na afloop.
"Volharding"samen met de kinderen op de foto na afloop.

Om 11.00 uur stonden tientallen kinderen vol spanning klaar met hun versierde palmpaas stok. De kinderen liepen samen met de ouders achter onze harmonie en slagwerkgroep aan over “t Zand.  Voor 4 leden van de slagwerkgroep was het hun eerste optreden op de weg. Ik geef het je te doen om met zo’n zware trommel door de straten te moeten lopen. Wij waren dan ook heel erg trots op deze kanjers toen ze het volbracht hadden.

[postcasa]http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/volhardinghuissen/albumid/5457864899950179153?alt=rss&kind=photo&hl=nl”>http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/volhardinghuissen/albumid/5457864899950179153?alt=rss&kind=photo&hl=nl[/postcasa]

Dat was Pasen.