Ga naar de inhoud

Schrijf je in voor een snuffelstage bij Muziekvereniging “Volharding”

flyerstraatspeeldag_page_001

 

Wist je dat Muziekvereniging Volharding in september 2012 voor het eerst een inloopdag heeft gehouden voor ouders en kinderen die tijdens de straatspeeldag van 2012 een instrument hadden uitgeprobeerd? Tijdens deze inloopdag konden de ouders en kinderen kennis maken met instrumenten en docenten die de lessen verzorgen van die verschillende instrumenten. Deze dag was zo’n groot succes dat is besloten ook in 2013 een inloopmiddag te houden en wel op zaterdag 7 september. 

Heb jij altijd al saxofoon, dwarsfluit of klarinet willen spelen? Of liever trompet of drummen? Kom dan naar de gratis workshops van Volharding! In vier lessen van elk een half uur kun je kennis maken met verschillende instrumenten en leer je de basis van muziek maken.  

Heb je nog niet voor een instrument kunnen kiezen? Kom dan op 7 september naar het gemeenschapshuis Huissen-Zand, van Wijkstraat 31 in Huissen. Vanaf half 4 ben je met je ouders/verzorgers welkom. Er staat een glas limonade voor je klaar en voor je ouders/verzorgers een kopje koffie of thee. Daarna vertelt de voorzitter jullie iets over de muziekvereniging, de lessen, de orkesten, de docenten en de dirigenten. Daarna zullen alle muziekdocenten zich aan jullie voorstellen en laten zien op welk instrument ze les geven en hoe je er muziek mee kunt maken. Natuurlijk mag je zelf ook een instrument proberen. Net als op de straatspeeldag. Denk je, dat is iets voor mij, dan kun je een afspraak maken voor vier gratis workshops. Deze zijn voor alle instrumenten op een ander tijdstip. Daar kan de docent je meer over vertellen.  

Je bent, samen met je ouders of verzorgers van harte welkom op zaterdag 7 september, om 15.30 uur, in het Gemeenschapshuis Huissen-Zand, van Wijkstraat 31 in Huissen.  

Je kunt je al vast aanmelden via info@volhardinghuissen.nl of opleidingen@volhardinghuissen.nl  maar je mag ook zomaar komen binnen lopen.