Ga naar de inhoud

Slagwerkgroep op bezoek bij een repetitie van de muzikanten van “De Klub”

Al een hele poos geleden vroeg oud lid lies janssen ons om een keertje te komen optreden bij “de Klub” , maar telkens kwam het er maar niet van tot…….14 januari.
Lies is ontzettend lang lid geweest van de “Volharding” net zoals haar man Eef. Op een gegeven moment was ze helaas niet meer instaat om zich voor de volle 100% in te zetten voor “Volharding” waarna ze moest besluiten om te stoppen. Ook heeft ze jarenlang als tambourmaitre voor de vereniging gelopen. Glukkig heeft ze de muziek niet helemaal links laten liggen en zo kwam ze bij “de Klub”, een enthousiaste club vrijwilligers die bijv. eens in de twee weken muziek maken met verstandelijk/lichamelijk gehandicapten.

Op 14 januari was het zover……………de slagwerkgroep van “Volharding” zou een avond invulling geven bij de club. Om 19.00uur kwamen we binnen en daar wachte al een aantal enthousiastelingen ons op. voor ons zelf was het een hele uitdaging, zeker voor de jeugd, want voor hun is het natuurlijk effe “wennen”. Steeds meer gehandicapten kwamen ons de hand schudden en tegen ons praten, wat natuurlijk best grappige momenten opleverde. Om 20.00uur was het zover, ons optreden zou gaan beginnen. Melvin heeft vervolgens de hele avond aan elkaar gepraat en hij maakte er 1 grote beestenboel van. Ook hebben we deze avond als slagwerkgroep een polonaise gelopen met de mensen van “de club”, dit was echt hilarisch om te doen. Na een korte pauze was het eindelijk de beurt aan “de club” om mee te gaan doen met ons, deze 10 minuten waren echt ontzettend inspannend maar o zo leuk…….en wie weet mogen we nog een keertje terugkomen, hetgeen wij zelf best 1 keer per jaar willen doen, want zeker voor onze jeugd was dit erg leerzaam.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_SlagwerkgroepBijDeClub”]