Ga naar de inhoud

Slagwerkgroep “Volharding” geeft snuffelcursus.

 

 Robin, Tom, Koen, Stijn, Roel, Mariëlle en Yoeri en Mark
Robin, Tom, Koen, Stijn, Roel, Mariëlle en Yoeri en Mark

Op donderdagavond  4 maart hebben 7  kinderen voor de tweede keer meegedaan aan de snuffelcursus van de slagwerkgroep. Robin, Tom, Koen, Stijn, Roel, Mariëlle en Yoeri vinden het allemaal super om mee te doen. Nadat ze thuis goed geoefend hadden met tellen en klappen mochten ze donderdag dit laten horen op de trommels. Dit viel nog niet mee, want ze moesten dit met de rechter en de linker hand doen. Maar toen ze dit een paar  keer geoefend hadden ging het ze allemaal heel goed af.

Samen met Melvin en Mark wisten ze al heel wat geluid te produceren. En jullie snappen het al: Hoe harder hoe mooier. En na afloop kregen ze zelfs applaus van alle wachtende familieleden.

Jullie snappen natuurlijk dat alle kinderen alweer verlangen naar de volgende donderdag. Nog 3x mogen ze komen oefenen met Melvin en Mark. Als ze het dan nog steeds leuk vinden kunnen ze op les. Bekijk de leuke foto,s en mocht je dan ook zin krijgen om muziek te maken schrijf dan een mailtje en dan nemen we contact met je op.

[postcasa]http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/volhardinghuissen/albumid/5445513215972935201?alt=rss&kind=photo&hl=nl”>http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/volhardinghuissen/albumid/5445513215972935201?alt=rss&kind=photo&hl=nl[/postcasa]