Ga naar de inhoud

Straatspeeldag

Woensdag 25 mei werd in Huissen weer de jaarlijkse straatspeeldag gehouden op het raadhuisplein. Meer dan 1200 kinderen waren daar aanwezig. Ook een aantal leden van Muziekvereniging “Volharding” was aanwezig met een stand. De kinderen die wilden konden, onder begeleiding van de leden en docenten slagwerk, kennis maken met muziek. Er werd massaal gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Kijk maar op onderstaande dia presentatie. Als je op de foto klikt kom je op onze foto site en kun je de foto’s downloaden.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_StraatspeeldagMei”]

Door de vele enthousiaste reacties hebben wij besloten om een gratis workshop te houden voor iedereen die muziek wil maken. Zie hiervoor onderstaande uitnodiging 

Start Workshops 9 juni

Heb jij altijd al willen drummen, saxofoon spelen, dwarsfluiten, klarinetten? Of twijfel je nog, en wil je het gewoon allemaal eens proberen? Kom dan naar de gratis workshops van Volharding! In vier lessen van elk een half uur kun je kennis maken met verschillende instrumenten en leer je de basis van muziek maken.

Tijdens de eerste workshop kunnen de kinderen kiezen welk onderdeel van de workshops ze willen volgen. Kiezen ze voor het slagwerk met onder andere het drumstel, kleine trom en alle andere slagwerk instrumenten, of gaan ze voor blaasinstrumenten met onder andere saxofoon en dwarsfluit.

De workshops beginnen op donderdag 9 juni om 18.30 uur en de laatste van de vier zal dan zijn op 30 juni. Na de workshop kun je ook nog een kijkje nemen bij de repetitie van het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep. Daar zie je hoe leuk het is om samen muziek te maken. En het leuke is dat jij dit ook zal kunnen als je een periode les hebt gehad!

Lijkt het je wat? stuur dan een mail naar opleiding@volhardinghuissen.nl