Ga naar de inhoud

Volharding bekent (thema) ‘kleur’!

  • door

kleurenconcertNa het zeer succesvolle themaconcert ‘De Efteling’ van vorig jaar, bekent muziekvereniging Volharding uit Huissen nu ‘kleur’, met het op zaterdag 4 april te verzorgen themaconcert. Vanaf 20.00 uur wordt in het Huissense OBC aan de Julianastraat een kleurrijk programma gepresenteerd door de plaatselijke harmonie.

Kleurig aangeklede secties binnen het grote orkest, leerlingenorkest en de slagwerkgroep zullen een mooi programma spelen van kleurig getinte stukken als bijv.: Highlights from Pocahontas, Joseph and the amazing Technicolor Dreamcoat, Soldaat van Oranje, Deep Purple Medley, Rood, Zwart-Wit, Vlieg met me mee met de Regenboog en Blauwe Ruis. De slagwerkgroep brengt een drietal toepasselijke nummers o.l.v. Melvin Puijn. Ook begeleiden zij enkele stukken met de harmonie die onder leiding staat van Henri Lievers. Er is hard gewerkt aan een programma dat zeker ook de jongeren aan zal spreken.

Presentator Paul de Graaf zal, naast het verzorgen van de presentatie, ook een aantal nummers met het grote orkest zingen. Hij brengt o.a. een nummer van Frank Boeijen en Blof.

De toegang is gratis. Er wordt een grote verloting gehouden met heel veel prijzen. De koffie staat klaar vanaf half acht.