Ga naar de inhoud

“Volharding” en Blazersbende van de Jozefschool samen op het podium

Alle leerlingen van groep 6 van de Jozefschool uit Huissen Zand speelden tijdens het muzikaal project, De Blazersbende, in samenwerking met Muziekvereniging “Volharding” in de Zandse kerk. In acht weken tijd hebben de leerlingen een instrument leren spelen en hebben ze enkele muziekstukken ingestudeerd.

Donderdag gaf de Blazersbende van de Jozefschool samen met Muziekvereniging “Volharding” hun concert in een volle Zandse kerk. Ook de groepen 5 en 7 van de basisschool doen mee aan De Blazersbende. Naast enkele stukjes allen werden ook 2 stukken samen met het A-orkest van “Volharding uitgevoerd. Aan het einde van het concert werden de kinderen getrakteerd op een ovationeel applaus.

Henk Sluiter heeft op verzoek van “Volharding” foto’s gemaakt die je kunt downloaden. Als je op onderstaande foto klikt kom je op de site waar je de foto’s naar jou eigen computer kunt downloaden.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_BlazersbendeJozefschoolEnVolharding2013″]

Het project is een initiatief van de gemeente Lingewaard om leerlingen kennis te laten maken met muziek. Alle kinderen krijgen van “Volharding” de mogelijkheid om verder te gaan met muziek. Wil je er meer over weten, neem dan contact op met Katja Mensink via mail opleidingen@volhardinghuissen.nl.