Ga naar de inhoud

Volharding Voorspeelmiddag 2023

Er waren alweer een aantal jaren verstreken sinds we de vorige voorspeelmiddag hadden gehouden. Het was daarom weer hoog tijd om dit weer op te pakken. In aanloop naar de voorspeelmiddag bereiden de leerlingen van Volharding een muzikaal optreden voor. Dit laten ze horen aan mede muzikanten, familie en vrienden. Zondag 2 juli was het dan zo ver. De Zandse Kerk stroomde vol met belangstellenden en de leerlingen stonden klaar om te laten horen wat ze in hun mars hebben.

Op een middag als deze wordt duidelijk wat voor een talent we binnen de vereniging hebben. We hebben allerlei verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten voorbij horen en zien komen. Van solo optredens en duo’s tot groepen die samen spelen. Er werd gespeeld vanuit een boek of bladmuziek, meegespeeld vanaf een bandje en er was zelfs sprake van een eigen geschreven compositie.

Aansluitend aan de voorspeelmiddag stond er een frietje klaar voor de leerlingen. Tijdens het eten werd er nog een quiz gespeeld om de middag gezellig af te sluiten.