Ga naar de inhoud

Zeer geslaagd slagwerkconcert!

Zondag 14 november was er een slagwerkconcert in het OBC te Huissen. Het concert begon met een schitterende opening van de slagwerkgroep Volharding. Een prachtig maar moeilijk muziekstuk werd uitstekend ten gehore gebracht door Arenda, Lennart, Koen en Melvin. Tevens was er een gastoptreden van Joris de Bruijn die 2 solostukken speelde.

De namen vlnr boven: Kim, Tom, Jesse, Wiebe, Daan, Robin, Laurence en Roel en onder : Wimmie en Nick

Super trots waren we op de jonge nieuwe spelers van de Junior Percussion Band van de Volharding. Deze groep waarvan er een aantal pas een half jaar op les zitten, speelden een muziekstuk geschreven door Melvin Puijn. Dat de band dit, na 4 keer gezamenlijk repeteren, zo tot uitvoering bracht heeft menigeen verrast. Ga zo door jongens en meisje.

Het gastoptreden werd dit jaar wederom verzorgd door Marcus Wiebenga. Dit keer had hij de groep Afslag Nijkerk bij zich. Een kleine, maar zeer gedreven groep, maakte er een prachtig optreden van.

Tot slot was er het optreden van de slagwerkers van de Volharding. Naast de mars, die gedeeltelijk op de nieuwe trommels werd gespeeld, brachten ze 3 muziekstukken ten gehore en wisten hiermee het publiek tot het eind te vermaken.

De komplete slagwerkgroep

Al met al kunnen we dus weer terugkijken op een leuk concert waarvan de foto’s op de site te vinden zijn.