Ga naar de inhoud

Donatie van Brimata voor Nieuwe Softshell Jassen Helpt Slagwerkgroep

Brimata heeft een royale donatie van € 1000,00 gedaan aan onze plaatselijke slagwerkgroep, wat hen in staat heeft gesteld om splinternieuwe softshell jassen aan te schaffen. Deze genereuze gift voorziet onze getalenteerde percussionisten van bescherming tegen de elementen tijdens optredens en repetities.

De nieuwe jassen, voor een groot deel gefinancierd door Brimata’s vrijgevigheid, zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar bieden ook essentiële bescherming tegen weersomstandigheden. De slagwerkgroep had al lange tijd behoefte aan deze jassen, maar het financiële aspect bleek een obstakel. Dankzij Brimata’s gulle donatie zijn aanzienlijke kosten gedekt, waardoor de groep zich volledig kan richten op hun liefde voor muziek zonder zorgen over kou of regen.

“Onze oprechte dank gaat uit naar Brimata voor hun vrijgevigheid en steun,” verklaarde Nick Verburgt van de slagwerkgroep. “Deze nieuwe jassen verbeteren niet alleen ons comfort, maar tillen ook onze prestaties naar nieuwe hoogten. Zelfs bij ongunstig weer kunnen we nu vol vertrouwen optreden.”

De ca 50 leden van vereniging Brimata, stellen zich allen belangeloos beschikbaar om bij menig huis, bedrijf of school in de regio Arnhem een fantastisch Sinterklaasfeest te verzorgen. De opbrengsten van de Sinterklaasactie worden dan ook ieder jaar gebruikt om een goed doel te steunen .dat bekent staat om zijn maatschappelijke betrokkenheid. Dit jaar is het bedrag naar onze vereniging gegaan. Brimata heeft opnieuw bewezen dat ze een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van gemeenschapsprojecten. Hun donatie zal niet alleen de slagwerkgroep ten goede komen, maar zal ook bijdragen aan de bloeiende kunst- en cultuurscene op ’t Zand.

De leden van de slagwerkgroep kunnen niet wachten om hun nieuwe jassen in gebruik te nemen en zijn vastbesloten om Brimata’s vrijgevigheid te eren door hun muzikale talenten met nog meer passie en enthousiasme te delen.