Ga naar de inhoud

Druk bezocht Koffieconcert Volharding

Zondag 17 februari 2019 geeft Muziekvereniging Volharding een koffieconcert in de Zandse Kerk onder leiding van Casper Braafhart. De zaal is goed gevuld. Er is koffie, thee, fris enzovoort voor de bezoekers. Het A-orkest is ingespeeld, dus dat moet goed gaan.

We spelen wat vlotte nummers, zoals Flashdance, Love is in the air, een medley uit The Lion King, maar ook Hotel California en Queen of the Dolomites.

Net na de pauze geeft de blokfluitgroep, onder leiding van Nadine, een presentatie van wat ze tijdens de lessen hebben geleerd. En wat vooral goed klonk waren de stukken die dwarsfluitdocente Truus met haar leerlingen liet horen.

Na deze presentaties nam het A-orkest het weer over voor een klein half uur waarna de voorzitter het bestuur van de Stichting de Zandse Kerk en vrijwilligers bedankte voor de gastvrijheid.

En zo heeft het A-orkest toch nog iets van een repetitie gehad die ze op de maandag hebben moeten missen vanwege de algemene ledenvergadering. Kon je er zondag niet bij zijn zet dan zaterdag 11 mei in de agenda want dan zal het A orkest van Muziekvereniging “Volharding een thema concert met als thema Pop en Rock verzorgen in de Zandse kerk. Het wordt een spetterend en voor iedereen herkenbare muzikale avond. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.volhardinghuissen.nl.