Ga naar de inhoud

Kunst, Kitsch en Koffie op de Snuisterijenmarkt van Volharding in de Zandse Kerk

Muziekvereniging Volharding uit Huissen gaat weer wat extra financiën genereren door het houden van een ‘Kunst- en Kitschmarkt’ gecombineerd met een gezellig ingericht horecaplein. Deze snuisterijenmarkt gaat plaatsvinden op zondag 31 maart in de Zandse Kerk aan de Van Wijkstraat 33, 6851 GL in Huissen.

De entree bedraagt € 1,-. De verkoop start om 10.30 uur en sluit om 16.00 uur. Het gaat om heel wat snuisterijen van bijzondere aard. De muziekvereniging is op dit moment in het bezit van de mooiste kunst- en kitschspullen. Vooral het afgelopen jaar zijn er veel mooie items binnengebracht voor o.a. de kinderkamer, keuken en woonkamer. Volharding beschikt inmiddels over een enorm aanbod aan artikelen voor deze markt, zodat geen gebruik meer hoeft te worden gemaakt van extra aanbod. Alles wat er nu al is verzameld, zal ruim worden opgesteld. Volharding is heel tevreden over de prachtige ruimte die geboden wordt en de samenwerking met Stichting de Zandse Kerk.

Sfeervol horecaplein

De muzikale omlijsting zal een aantal uren verzorgd worden door blaasorkest ‘Torkest’ van Volharding. Tijdens de markt wordt een horecaplein ingericht zodat bezoekers de gelegenheid krijgen elkaar te ontmoeten en een lekker kopje koffie, thee of ander drankje te nuttigen tijdens de sfeervolle klanken van het blaasorkest. Aan de allerkleinsten wordt ook gedacht. Zij kunnen een keer gratis grabbelen in de ‘grabbelton’. Voor nadere informatie, zie de websites www.volhardinghuissen.nl of www.zandsekerk.nl.; tel nrs. 026-3250361 (Volharding) of 06-14803998 (Zandse Kerk)