Ga naar de inhoud

Gezocht per 1 mei 2019: dirigent (m/v) voor de slagwerkgroep van Muziekvereniging Volharding Huissen

Wie zijn wij?

Wij zijn de fanatieke jonge slagwerkgroep van Muziekvereniging Volharding uit Huissen. De slagwerkgroep bestaat op dit moment uit 13 leden. Het niveau is eind 3e divisie. De opleiding wordt verzorgd door een zeer vakkundige leraar en de jeugdslagwerkgroep wordt gedraaid door een dirigent uit eigen opleiding. De vereniging bestaat uit een A-orkest, opleidingsorkest, slagwerkgroep en jeugdslagwerkgroep. Wij nemen graag deel aan concoursen, concerten, festivals en wedstrijden. Op dit moment repeteren wij op de donderdagavond van 19:45 uur tot 21:30 uur, echter zijn we de mogelijkheden op andere avonden aan het bekijken.

Wie zoeken wij?

Voor de slagwerkgroep zijn wij per 1 mei 2019 op zoek naar een inspirerende dirigent (m/v) die ons de komende jaren kan begeleiden en motiveren. Via jouw enthousiasme en kunde hopen wij de komende jaren verder te kunnen groeien, zowel kwalitatief als in leden aantal.

Wat vragen we van jou?

  • Opleiding dirigent slagwerk HBO of vergelijkbaar.
  • Een brede muzikale interesse.
  • Je bent inspirerend, flexibel en initiatiefrijk. Daarbij ben je in staat om zowel jongere als oudere leden van verschillende muzikale niveaus te motiveren en te enthousiasmeren en samen met hen te bouwen aan de muzikale prestaties van de band.
  • Je combineert discipline en besluitvaardigheid met ruimte voor humor en spontaniteit.
  • Je denkt proactief mee bij het opstellen van een jaarplanning c.q. meerjarenplan.
  • Je toont actieve betrokkenheid bij de gehele vereniging en denkt mee over het ontwikkelen van ledenwerving etc.

Wil je meer weten over onze vereniging? Kijk dan op www.volhardinghuissen.nl of bezoek onze Facebook-pagina https://nl-nl.facebook.com/volhardinghuissen/. Natuurlijk zijn er ook diverse opnames van onze optredens op YouTube te vinden.

Heb je interesse?

Stuur een beknopte motivatie en je CV naar slagwerkvolhardinghuissen@gmail.com.

Na de selectie omvat de sollicitatieprocedure minimaal één gesprek met bestuursleden en een proefdirectie.