Ga naar de inhoud

Gratis Muziek Workshops bij Muziekvereniging Volharding

 

Heb jij altijd al willen saxofoon spelen, dwarsfluiten, klarinetten of drummen? Kom dan naar de gratis workshops van Volharding! In vier lessen van elk een half uur kun je kennis maken met verschillende instrumenten en leer je de basis van muziek maken. Maar om te kunnen kiezen, wil je het misschien eerst allemaal eens proberen.

Dit kan tijdens de eerste gezamenlijke bijeenkomst op zaterdag 1 september. Vanaf half 4 ben je welkom voor een glas limonade en voor je ouders/verzorgers een kopje koffie of thee. Om 4 uur heet de voorzitter jullie hartelijk welkom en vertelt jullie het een en ander over Muziekvereniging Volharding.

Daarna zullen alle muziekdocenten zich aan jullie voorstellen en ze laten dan aan jullie zien op welk instrument ze les geven en hoe het instrument eruit ziet.

Daarna mogen jullie, net als op de straatspeeldag, alle instrumenten nogmaals proberen en als jullie dan gekozen hebben krijgen jullie 4 gratis workshops. Deze zijn voor alle instrumenten op een ander tijdstip, dus dit krijg je dan van de muziekdocent te horen.

 

Jullie zijn dus samen met je ouders/verzorgers van harte welkom op zaterdag 1 september in het Gemeenschapshuis aan de van Wijkstraat 31   in Huissen.

Vraag aan jouw ouders/verzorgers of ze jou, via info@volhardinghuissen.nl , wil aanmelden zodat wij ons er beter op kunnen voorbereiden.                                               Maar spontaan komen mag natuurlijk ook.

Heb je nog vragen? Kijk dan op www.volhardinghuissen.nl Of stuur een mail naar toinbarten@hotmail.com of  vuuren52@live.nl