Ga naar de inhoud

Straatspeeldag weer groot succes.

Op woensdag 13 juni heeft Volharding deelgenomen aan de Nationale Straatspeeldag op het Raadhuisplein in Huissen. Al voor de officiële opening stonden kinderen in de rij om een blaas- en/of percussie-instrument uit te proberen. Voor de aanwezige docenten en muzikanten was het een geweldige ervaring om te zien hoe enthousiast de kinderen waren. Voor de deelnemende kinderen was het geweldig te ontdekken was je zoal met een blaas- of slaginstrument kunt doen. Van alle kinderen die aan de instuif bij Volharding hebben meegedaan zijn foto’s gemaakt waarop ze te zien zijn met een instrument waarop ze speelden.  

Muziekvereniging Volharding wil de kinderen de mogelijkheid geven om gedurende 4 weken aan een snuffelstage mee te doen. Dat mogen ook kinderen zijn die niet aan de straatspeeldag hebben kunnen meedoen. Binnenkort verschijnt op de website van Volharding meer informatie over de snuffelstage.

 

Wil je de foto downloaden, klik dan op onderstaande dia presentatie en zoek jouw foto er uit.

 [picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_Straatspeeldag2012″]