Ga naar de inhoud

Kermisverloting Muziekvereniging Volharding groot succes.

De afgelopen 2 maanden zijn de leden van Muziekvereniging Volharding druk in de weer geweest om loten te verkopen. Door Corona werd 2 jaar de kermisverloting geschrapt. Maar om de vereniging financieel gezond te houden is dit jaar weer besloten om weer kermisloten te verkopen.

Tijdens zo’n actie zie je weer wat voor een belangrijke plaats Muziekvereniging “Volharding” bij de Huissense bevolking maar zeker ook de ondernemers inneemt. Of het nu om het kopen van loten ging of het sponseren van de prijzen, wij hebben de volle medewerking gekregen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat binnen anderhalve maand alle loten verkocht waren.

Woensdag 21 september konden dan ook alle loten meedoen aan de trekking die door Paul Kok, van notaris bij Lingewaerd Notarissen, werd voltrokken.

Een bijzondere dank gaat uit naar de sponsoren, ProfeilOuwerling Huissen, Slagerij Hans Mom, Degen Drankenhandel, Hegeman BV van Argos Tankstation, en Sfeervol wonen Hermsen en Hermsen  die al vele jaren er voor zorgen dat wij aantrekkelijke prijzen kunnen verloten.  Daarnaast willen wij alle personen die kermisloten van Volharding gekocht hebben hartelijk bedanken voor hun steun. De prijswinnaars willen wij feliciteren met hun prijs.

Kijk hieronder of je in de prijzen gevallen bent.