Ga naar de inhoud

Winnaar hoofdprijs kermisverloting blij verrast.

Op donderdag 22 september konden wij iemand heel blij maken met de hoofdprijs van de kermisverloting van Muziekvereniging “Volharding” Notaris Paul Kok van Lingewaerd Notarissen had op woensdagmiddag de trekking verricht en wat is het dan leuker om dat de prijswinnaar te kunnen mededelen.

Omdat wij van alle lotenkopers weten welke loten zij gekocht hebben konden wij al snel achterhalen wie de gelukkige was. Toen Ingrid Willemsen dan ook gebeld werd met de mededeling dat zij de hoofdprijs had gewonnen kon ze het niet geloven. Maar het was toch echt zo. Op donderdagavond tijdens het concert op het raadhuisplein werden de winnende nummers bekend gemaakt. Rond 20.30 uur werd het nummer van de hoofdprijs bekend gemaakt en kon Guus Evers van Profile Ouwerling de gelukkige prijswinnares feliciteren. Ingrid mag een fiets uitzoeken ter waarde van € 1.000,00 euro. Al vele jaren is Profile Ouwerling aan de Huismanstraat in Huissen de hoofdsponsor van de Kermisverloting van Muziekvereniging Volharding. Tijdens het concert op het Raadhuisplein memoreerde de voorzitter van Volharding al hoe belangrijk de ondernemers zijn voor Huissen maar ook voor alle verenigingen. De Huissense verenigingen en dus ook Volharding komen nooit voor een dichte deur als zij voor sponsoring aankloppen. En dat kan alleen als de inwoners hun boodschappen blijven kopen bij de plaatselijke ondernemer.

Met het overhandigen van de hoofdprijs is de kermisverloting 2022 weer voorbij en kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde verloting.

De leden en het Bestuur van Muziekvereniging Volharding bedanken de sponsoren; Profile Ouwerling, Argos tankstation, Slagerij Mom, Degen Drankenhandel en Sfeervol Wonen Hermsen & Hermsen voor hun bijdrage.

 

Klik hierop om meer foto’s te kunnen zien