Ga naar de inhoud

Kom kennis maken met Muziekvereniging “Volharding”

Aan de Straatspeeldag in Huissen op 11 juni hebben veel kinderen meegedaan. Ook Muziekvereniging Volharding was er bij. De kinderen hebben toen kunnen ervaren hoe het is om met een blaasinstrument of slagwerk geluid te maken. Geluid wat uiteindelijk muziek kan worden.

Wij willen deze kinderen graag de mogelijkheid bieden beter kennis te maken met een instrument en laten ervaren hoe het is om onder deskundige begeleiding muziek te maken.

Begin september biedt Muziekvereniging Volharding, de kinderen die hebben meegedaan aan de Straatspeeldag in Huissen, de mogelijkheid een instrument te bespelen. Uiteraard zijn kinderen die niet aan de Straatspeeldag hebben meegedaan ook welkom. Vier weken bieden

wij een snuffelstage. Uw kind kan tegen een kleine vergoeding, € 5,00 per les, kennis maken met muziek en met de gezellige sfeer waarin dat mogelijk is bij Muziekvereniging Volharding.

Op 6 september is er een inloopmiddag waarbij de kinderen de instrumenten nog eens kunnen uitproberen. Er zijn dan ook docenten, die bij Volharding les geven, aanwezig die uw kind al een beetje op weg kan helpen. Als u wilt kunt u een afspraak maken voor de snuffelstage. In bijgevoegde flyer leest u er meer over.

Wij hopen u met uw kind(eren) op 6 september in het Gemeenschapshuis Huissen-Zand, van Wijkstraat 31 in Huissen te mogen begroeten. En mocht u denken: ‘Ik zou zelf ook wel muziek willen maken’. Vertel het de docent. U bent echt niet de enige die op latere leeftijd het plezier van muziek maken ontdekt.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_Straatspeeldag2014″]