Ga naar de inhoud

Laatste repetitie met de voltallige vereniging de combo, Britt Besselink en Hanneke Engels.

Maandag 24 oktober was de laatste repetitie met de voltallige vereniging, de combo, Britt Besselink en Hanneke Engels.   

Zoals u in de dagbladen en op onze site heeft kunnen lezen gaat Muziekvereniging “Volharding”  haar trouwe donateurs, sponsoren en iedereen die het maar horen wil verrassen met een groots opgezet jubileumconcert ter gelegenheid van haar zestig jarig bestaan in de aula van het Overbetuwe College (OBC) aan de Julianastraat 17 te Huissen. Op zaterdag 29 oktober om 19.30 uur opent de jarige vereniging het feestelijk concert onder het motto “Ritme & Harmonie” met de slagwerkgroep en een combo met zangeres Britt Besselink.

Het A-orkest gaat met een aantal nummers musicalster Hanneke Engels begeleiden. Hanneke Engels speelt nog steeds in de musical ‘Soldaat van Oranje’ mee, maar staat ook haar mannetje als het gaat om optredens met harmonieorkesten. Haar enthousiasme bij dergelijke optredens is altijd erg aanstekelijk. Zij zal onder andere bekende musicalwerken vertolken uit Miss Saigon en Elisabeth. Ook zingt ze samen met het A-orkest  een mooie medley van Willeke Alberti. Het A-orkest zal zich ook niet onbetuigd laten en een aantal klinkende werken ten gehore brengen waaronder het vijfdelige stuk ‘Dakota’ dat speciaal voor het vijftig jarig bestaan van “Volharding” in 2001 geschreven is door de internationaal bekende Nederlandse componist Jacob de Haan. Verder worden bijvoorbeeld Lord Tullamore en de African Symphony gespeeld. De slagwerkgroep ondersteunt bij sommige werken het A-orkest, waardoor deze stukken een waar hoogtepunt zullen bereiken. Het concert in het OBC is gratis te bezoeken.

Receptie met feest.

“Volharding” houdt op zaterdag 5 november een receptie in zalencentrum De Valom vanaf 19.30 uur die muzikaal ondersteund wordt door de Bevelanders. Daarna volgt een luchtig concert van de totale vereniging. Het feest krijgt omstreeks 21.00 uur een vervolg met het duo ‘Peter en Niek’ tot in de kleine uurtjes. Ook deze avond is de entree gratis.

[picasa width=”450″ height=”300″ bgcolor=”#ffffff” autoplay=”1″ showcaption=”1″ user=”volhardinghuissen” album=”es_LaatsteRepetitieVoorJubileumConcert”]